A Kaliforniában őshonos prémium felnigyártó, a Forgiato egyik idei demóautója egy abszolút kellemesen sikerült Chevy kabrió formájában látott napvilágot.

Hogy kezdjük is rögtön a lényegnél, a fehér Camaro a stílusban remekül passzoló, ötágú Aggio-ECL garnitúrát kapta, 24 colos méretben, elől 275/25, hátul 405/25-ös Pirelli abroncsokkal szerelve. A cég, színek terén bármilyen kivitelben szállítja a kiválasztott felnit - a weboldalukon található applikációval akár nyolcféle idomot is különböző árnyalatúra fényezhetünk - az autó karakteréhez így egyértelműen a fehér-fekete kombó állt a legjobban.

Optikai oldalon, szintén saját gyártmány a már tucatnyi típushoz elérhető Forgiato hűtőmaszk, a kasznit továbbá impozáns widebody szettel egészítették ki.

A sportautónak teljesítmény terén sem kell szégyenkeznie. A motorháztető alatt a Vortech kompresszor-rendszere figyel, polírozott csigával és coolerrel, a leömlőket a JBA, a rozsdamentes sport kipufogórendszert pedig a Magnaflow szállította. A motortuning áldásos mellékhatásaként, a gyári 426 paci 581 lóerőig, az 570-es nyomaték pedig egészen 700 Nm-ig emelkedett.

Létezik ember, akinek ez nem kéne..?