A Lumma Design mutatós hármas pakkot mutatott be a Porsche Cayenne-hez készülő opcióiból. A luxusterepjárók mindegyike megrendelésre, magánszemélyek részére készült.

A triumvirátus jól mutatja, mennyire más képet és beállítottságot is mutathat a német cég egyazon típushoz gyártott szettje. Optikailag mindhárom a már korábbról ismert, erőteljes wide body készletet viseli, közülük a dízel és a turbós verzió kapta meg a motor hűtését is hatékonyabban szolgáló beömlős, karbon motorháztetőt.

A metál-narancs színre fújt S Hybrid tudását a Lumma programja egészen 450 lóerőig húzza fel. A hátsó traktust hármas kipufogóvégződés teszi egyedivé, felnik terén pedig 9.5 x 20 colos, LUMMA Racing garnitúrát pakoltak az autó alá, a kaszni fényezésével harmonizáló peremekkel.

Hasonlóan, az utastér is narancsba borult: a német csúcsminőség jegyében, bőrrel és Alcantarával minden elemet teljesen újrahúztak, a lábtér és a tető pedig új kárpitozást kapott. A végső simítást minőségi szőnyegek, valamint alumínium pedálok szolgáltatják.

Mindennapos használatra, ám a legagresszívabb külalakkal készült el a téglavörös, gyárilag hathengeres motorral ellátott dízel verzió, melyet 280 lóerőig húztak fel. Az autó, a szetten túl több karbon kiegészítőt - köztük hátsó spoilert - is kapott. Hátul mindkét oldalon dupla 90-es véget találunk, felnik terén pedig 22 colos CLR szett teszi fel a koronát a vasra.

A beltér szintén karbon megoldások armadáját, vörös műszereket, alupedálokat, és természetesen a külsőhöz passzoló bőrözést tartalmaz.

A fekete verzió a Porsche Cayenne Turbóra épül, egészen 600 lóerőig mérgesítetve, mellyel a világ egyik leggyorsabb SUV-jának kitüntető címét is megkapta.

Designban itt is a hátsó szoknya tér csak el a már megismert szettől, mely összesen 6 db 80 mm-es véget foglal keretbe. Az autó alá szintén 22 colos CLR garnitúra került, odabent pedig barna és bézs árnyalatokból összeálló bőrözés található, a másik két verziónál megismert kiegészítőkkel együtt.

Aki járt már a Tuning Show-n, annak bizonyára nem jelent újdonságot, hogy a Lumma termékei itthon is elérhetők, a hivatalos hazai képviseleten keresztül.