Alig egy éve, hogy lecsengett az ötödik rész körüli őrület, már az új epizód előkészületeitől hangos a média. Mint bizonyára egy jóérzésű rajongó számára sem ismeretlen, 2013. május 27-én, érkezik a Fast Six!

Az elsősorban a Vin Diesel és Paul Walker duó által fémjelzett eposz folytatását, már a film végén, a stáblista után látható bevágás, valamint a DVD-n szereplő előzetes is előrevetítette. A májusi "Memorial Day" alkalmára tett debütálást tavaly júniusban jelentették be, a hírek szerint maga a forgatás pedig most júliusban veszi kezdetét.

Az előzetes infók szerint, az új epizód Európában, főként Londonban, és Berlinben játszódik majd, az legutolsó rész folytatásaként. Magáról a sztoriról egyelőre nem sok minden szivárgott ki, néhány olyan pletykától eltekintve, hogy módosított autók még inkább a háttérbe szorulnak majd, és sokkal több hangsúlyt kap az akció - ez sajnos a negyedik rész óta már trendnek mondható a F&F filmek terén, de persze még bármi lehet...

Izgalmasabb kérdéseket vet fel azonban a szereposztás: az már senki számára sem titok, hogy a negyedik részben halottá nyilvánított Letty (Michelle Rodrigez) ismét feltűnik a színen, a két nagyágyú oldalán. Mellettük, az ötödik rész zsaruszerepét játszó Dwayne Johnson, a Mia szerepében alakító Jordana Brewster, valamint - leginkább - a második részben domborító Roman Pearce (Tyrese Gibson) is a listán van. Aki pedig figyelmes volt az 5. filmvégi előzetes megtekintésekor, Eva Mendez-t is felfedezhette az irodai jelenet során.

Vannak azonban új arcok is. Sokáig szóltak a pletykák arról, hogy a főgonosz szerepét Jason Statham játssza majd,  ezt - a legutolsó infók szerint - azonban az angol születésű Luke Evans vállalta végül. Hogy tudjuk hova tenni, ő játszotta például Zeuszt, a tavalyi Immortals (Halhatatlanok) című borzalomban.

Szintén biztos már, hogy a gyönyörű női kickbox-világbajnok, Gina Carano is szerepel majd a filmben, a pletykák pedig még Rihanna nevét is emlegetik, aki a nemrég játszott Battleship egyik színésze is volt.

Hogy mindebből mi valósul meg, egyelőre csak a producer, Justin Lin tudja. Mivel a forgatás még nem kezdődött el, kémfotókból sincs túl sok, azonban az egyik autóról - egy Lucra LC 470-esről - már kaphatunk némi képet!

Hivatalos plakátból is mindössze egy túl sokat nem mondó darab van, persze a fanok már világszerte gyártják a rajongói teasereket, ezekből találtok néhány darabot a galériában is.

Hasonlóan, rajongói videókból sincs hiány, leginkább az előző részek, és a DVD add-onok tartalmából összevágva - alább egy kis válogatás a nemhivatalos "előzetesekből" nevet

Sőt, már van Fast and Furious 7 előzetes is hahota