Habár láthatunk már a Kahn munkásságában példát a kisebbik Range Rover tuningjára, a brit cég most ismét nekifut az Evoque-nak. Az új csomag már mélyrehatóbb átalakításokat tartalmaz.

Az egyelőre 3D-s tervek formájában létező elképzelés várhatóan júliusra válik realitássá. Első felvonásban, teljesebb optikai-aerodinamikai szett készül a luxusterepjáróhoz, új lökhárítók, hűtőrács, ledes nappali fény, hátsó spoiler, valamint diffúzor formájában. A tervek közt szerepel a fényezés sportosítása is, a motorháztető, valamint a tető egy részének átfújásával.

Felnik terén természetesen a Kahn saját márkás, 22 colos görgőire esett a választás, melyekre ültetett sport futómű segítségével húzzák rá a kasznit.

Következő lépcsőben, szélesített sárvédők, tetőspoiler, valamint küszöbök is készülnek majd a típushoz, az ígéretek szerint pedig utastéri módosítások, valamint teljesítménynövelés is várható.

A részletek már nem sokat váratnak magukra, itthoni tekintetben pedig a hivatalos hazai importőrnél is érdemes szétnézni, Kahn-ügyben.