A professzionális rendszereiről ismert kipufogótuner, az Eisenmann legújabb célpontja a BMW M5 F10. A német cég kétféle szettet is fejlesztett a típushoz, egyet utcai, egyet versenykörülmények közti használatra.

A kézzel készített, duplafalú, rozsdamentes rendszerek közt, az áteresztés mellett természetesen hangzásban is van különbség. A Sport modell minden EU szabvány szerinti határértéken belül van, a Race már dobhártyaszaggatóbb módon kommunikál a külvilággal.

A szerelőakna nélkül is látható alkatrészek terén, négykéményes végeket terveztek a vadiúj ötöshöz, ezek pedig 90, vagy 102 mm-es átmérővel érhetők el.

A kipufogó rövidesen a Forma 1-ben használatos Iconel ötvözetből gyártva is elérhető lesz, mely nem csak hőállóság, hanem súly szempontjából is tartogat előnyöket. A tervek szerint az új kiadás 30%-al lesz könnyebb a gyári rendszernél.

Az Eisenmann professzionális minőségi kupfogórendszer alkatrészei és rendszerei pedig már itthon is elérhetők, a hivatalos hazai importőrön keresztül.