A júniusi hónapot rögtön egy új játékkal indítjuk, melynek főnyereményét a Streetglow OptX márka hivatalos hazai importőre,


ajánlotta fel. A feladvány rendkívül egyszerű, mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnotok:

Hány colos a legkisebb, az OptX által forgalmazott neoncső?

Amit várunk Tőletek tehát, összesen 1db szám! A helyesen tippelők között a legszerencsésebb egy már ismerős nyereménnyel, egy neonfényben ragyogó Optx EL Neon pedálszettel lehet gazdagabb (kék, zöld, piros, vagy lila színben!), a többi beküldő között pedig 3 db carstyling.hu ajándékcsomagot sorsolunk ki. Akin esetleg kifogna a feladvány, hasznos infókra lelhet a www.optx.hu weboldalon :)













Az OPTX EL Neon Pedál új stílusvilágot, egy stílusos verseny kinézetet kölcsönöz az autódnak. Precízen megtervezett és kivitelezett pedálok, bekapcsolva és kikapcsolva is egyaránt jól mutatnak. Automata és manuális kivitelben, beszerelési útmutatóval és 1-éves garanciával kaphatók.



Megfejtéseket egészen 2004. június 28-ig fogadunk el, a nyerteseket pedig email-ben, és az oldalon keresztül értesítjük.

Hogyan tudod beküldeni megfejtésed?

Küldd el SMS-ben a 06-90-632-311 számra a STYLE GAME szócskát, majd írd utána regisztrációkor kapott azonosító számod, és az általad helyesnek tartott megfejtést. Egy megfejtés formátuma tehát így néz ki:

STYLE GAME [ID] [MEGFEJTÉS]
(például: STYLE GAME 25 11)


A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a megfejtést a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Ha esetleg nem tudnád a saját regisztrációs ID-d nagyon egyszerűen megkaphatod: beloggoláskor, a login box fejlécében a neved mellett szerepel ez a szám.

Az sms díja 160 Ft + áfa minden mobilhálózatból. Megfejtésed beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni, amint megkaptuk üzeneted.

Ha esetleg még nem regisztráltál, ezen az oldalon könnyedén túleshetsz mindezen. Regisztrálni pedig érdemes, mert az egy tök jó dolog ;)

Nyerési esélyeid minden egyes beküldött sms-el tovább növeled, mindemellett egyúttal oldalunk fejlődését is támogatod. Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban, a [email protected] címre várjuk leveled.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:


D.C.LAX Internet- és Mobilkommunikáció

Weblap: www.lax.hu
E-mail: [email protected]
Ügyfélszolgálati telefonszám: 06-30-3113-711

Hibabejelentés