Az Autó-Motor-Tuning Show 2012 részeként, az eddig látott leginkább nemzetközi Carstyling.hu Tuning Show-ra kerül majd sor. A több, mint 150 külföldi autócsoda között, ezúttal Belgiumból is találni látnivalót!

A felhozatalt egy nyolc autóból álló különítmény színesíti, mely csaknem 1,500 km-ről, Belgiumból érkezik hazánkba, a rendezvény kedvéért. A VAG United néven futó csapat nem is akármilyen gépeket hoz hazánkba, az extrém, clean és cult stílusban épült autók mellett biztosan senki nem fog szó nélkül elmenni! Íme egy kis ízelítő:

A külsőleg maximálisan a clean trendnek megfelelően épült Golf V-ös kaszniját minden sallangtól megszabadította gazdája. Nem csak az indexek, jelek, kilincsek, zárak, de a rendszámok helyei és teljesen eltűntek, majd a letisztult forma egyedi, zöld-arany fényezést kapott.

Az összképet 18 colos, polír AMG garnitúra dobja fel, melyre a Master Airride rendszere ülteti az autót, odabent pedig rendkívül igényes bőr- és alcantara kárpitokat találunk.

A fekete Hyundai Coupe, a még jelenleg is készülő, teljesen megújult airbrush festéssel először Budapesten lesz megtekinthető! Az extrém külsőt masszív, az USÁ-ból érkezett karbon widebody kit biztosítja, a 18 colos, egyedi karbon betétes Helo - Black Star felnikre pedig Eibach rugókkal húzták rá a kasznit.

Az autó igazi érdekessége az installáció: a 4 db Rockford Fosgate mélynyomó, valamint 4 komponens a Pioneer limitált kiadású Gold fejegységéről, valamint DJ szetjéről kapja a jelet, és a beépítés kialakítása is megér egy misét!

A Peugeot 306 külseje szintén a clean style jegyében készült. Az első lökhárító a Rieger Golf 4-eshez készített eleme, a több teljesen egyedi építés. A fehér fényezést a motorháztető és a tetőbox komplett bőrözésével törték meg.

Az airride futómű is egyedileg készült, az Universal Air és a Raceland alkatrészeinek felhasználásával. Odabent szintén fehér-fekete színben pompázó kárpitokat, komoly hifi és multimédiás installációt, valamint x-boxot találunk.

Mindez pedig csak egy kis ízelítő idei, igencsak erős nemzetközi felhozatalunkból, melybe összesen 10 országból várunk autókat, szerte Európából! További előzetesekért figyeld híreinket, és nézd meg őket élőben, március 30. és április 1. között a Hungexpó A és D pavilonjában!