A Startech impozáns csomagot fejlesztett a Jaguar XJ-hez, ami külső és belső átalakításokat, továbbá hasznos kényelmi újításokat is tartalmaz.

Az autó orrát egy, a gyárihoz rögzíthető toldattal tették egyedivé, a szélső beömlőkre pedig nappali fény lámpasorokat erősítettek. Az első kerékjáratok mögött légbeömlős design-elemet találunk, amit a küszöb hátsó részén lévő kis elem egészít ki.

A hátsó új diffúzorral és rozsdamentes kipufogóvégekkel gazdagodott, melyek mellé még egy pici szárnycsonk is jár.

A kerékjáratokba 21 colos Monostar J Diamond Edition felniket csavaroztak fel, melyeken tükörpolír és titán-hatású területek váltják egymást.

A beltérben a fekete és krém szín keveredése jellemző. Az egész autón végighúzódó, rengeteg rekeszt tartalmazó középkonzolt is bőrrel borították és hátul kétoldalt még lámpák is kerültek rá, amik bevilágítják a két hatalmas hátsó ülés előtti teret.

A multimédia Apple iPad-ra van kihegyezve, direkt hozzá és a blootooth billentyűzethez való mélyedéssel. Egy 20 MBit/s-os GSM modemet is elrejtettek a kocsiban antennával együtt, így ez a Jaguar akár mozgó irodaként is használható.