Röviddel a nemrég látott, két különdöző néven is futó Panamera tuning csomag után, a Hamann ismét egy finomsággal jelentkezik. Az alapot a Range Rover 5.0i V8 szolgáltatja, melyet kellemes tuning csomaggal dobtak fel.

A megunhatatlan formákkal rendelkező, robosztus kasznit szépen egészítik ki az aerodinamikai szett elemei. Az új, légbeömlőkkel, valamint nappali fénnyel dolgozó első spoiler kiszélesített sárvédőkben, valamint küszöbelemekben folytatódik, majd egy középen kivezetett dupla kéményt körülölelő hátsó szoknyában végződik. Kérésre még egy karbon tetőszárny választható opcióként, a leszorítóerő növelése érdekében.

A csomagba egy kis teljesítménynövelés is belefért: a leömlőktől a végekig kompletten, sportosabbra lecserélt kipufogórendszernek, valamint a módosított vezérlésnek köszönhetően a gyári 510 lóerőt 530-ra húzták fel, a maximális nyomaték pedig 625-ről 660 Nm-re nőtt. A kompresszoros angol SUV így 6.0 másodperc latt gyorsul fel 100-ra, végsebessége pedig 227 km/órában állapodott meg.

A Hamann csomagja nem lehetne teljes a saját márkás felnik nélkül: a Range Roverhez a Design Edition Race "Anonized" garnitúráját ajánlják, 22 colos méretben, 295/35R22-es abroncsokkal szerelve.

Az utastér szokás szerint teljes egészében az ügyfél igényei szerint készülhet, egyedi bőr, alcantara, fa, valamint karbon borítások és betétek végtelen számú kombinációjával.