Miközben a Porsche a Los Angeles Auto Shown éppen a Panamera új GTS verzióját népszerűsíti, a Hamann is előállt egy csomaggal a négyüléses sportkocsihoz.

A változtatások sora már a elejére vetett első pillantásból feltűnik, ugyanis a front spoiler nagyobb beömlőket és beépített nappali fény lámpákat kapott, míg a motorháztetőn masszív kiömlőnyílásokat találunk. Küszöb spoilerek és aszfaltra szívó diffúzorral szerelt hátsó spoiler is a csomag része, ez utóbbi óriási méretű kipufogóvégeket is kapott. A sárvédő ívek is szélesedtek 60 mm-el, és "ha már minden nagyobb" alapon a szárny mérete is jelentősen növekedett.

Az autó alá 22 colos Unique Forged Gunmetal felniket pakoltak elöl 265/30, hátul 305/25-ös gumikba csomagolva, és ezekre rá is ültették a kasztnit 30 mm-rel.

A belső átalakítás jó minőségű bőrözést, alumínium pedálsort és egyedi lábszőnyegeket takar.

A motor tuningja átprogramozott elektronikát és sportdobokat foglal magában, melyeknek köszönhetően 580 lóerő, valamint 6,400-as fordulattól 820 Nm nyomaték áll rendelkezésre, a 100-ra gyorsulás pedig akár 4 másodperc alatt is teljesülhet.

Ha pedig ismerősek a képek, az nem a véletlen műve: egytől-egyig megegyeznek a korábbi, "Paragon" néven kiadott csomagnál látottakkal, mindössze a feliratokat szedték (retusálták?) le róla. Hogy a néven kívül van-e bármi különbség a két átirat közt, kérdéses, de esélyesebb, hogy egyáltalán nincs.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez! WWW.HAMANN-MOTORSPORT.HU