A Wiesmann MF5-el gyári állapotban sem találkozunk túl gyakran az utakon. Habár 2008 októbere óta magyar márkakereskedő is létezik, valószínűleg többünk találkozott már élőben a hasonló nevű kazánnal, mint a fent említett márkával. A német SchwabenFolia viszont lát annyi fantáziát a kocsiban, hogy időt szántak egy még egyedibb példány elkészítésére, így született meg a Black Bat.

Az autó matt fekete fóliát kapott, melyet króm emblémák egészítenek ki. A kerékjáratokba 20 colos BBS felniket illesztettek.

Az MF5 eredetileg egy 507 lóerős 5 literes V10-es BMW M5 motorral rendelkezik, amit új szívórendszerrel, sport kipufogórendszerrel és vezérlő elektronika programozással 600 lóerősre erősítettek.

Ennek köszönhetően a 100-ra gyorsuláshoz mindössze 3,5 mp-re van szükség, míg a végsebesség 321 km/óra, ami igen tekintélyes egy kabriótól.
Mindezek mellett Brembo fékrendszerrel és számos belső szépítéssel gazdagodott a kocsi, melyeket a galériában tekinthettek meg.

Talán ha kicsit hamarabb eszükbe jutott volna az ötlet, a következő Batman filmben Christian Bale nem egy Lamborghini Aventadorban vigyázna a rendre...