Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban agresszív légterelő szettjeiről ismert Abflug-ról mindeddig nem sok szó esett az oldalon, legújabb, Nissan GT-R-hez készített csomagjukat látva azonban nem feltétlen maradtunk le túl sok mindenről.

A japán cég talán az első elvetemült, aki Widebody szettel próbálkozik az egyébként remekül eltalált formán, a végeredményt látva inkább kevesebb, mint több sikerrel. A hátsó sárvédőkre erőltetett ormótlan szélesítések, a funkciójukat tekintve biztosan hasznos szellőzőkkel és beömlőkkel, szemből leginkább a Batmobilt, hátulról pedig valamelyik lázadó űrhajót idézik a Star Warsból.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ha pedig mindez nem lenne elég, még az egészet R8-stílusú lamellákkal „ékesítették” a hátsó lámpák alatt, elől pedig egy szélesen tátongó, három részre osztott száj váltotta a gyári lökhárítót. Aztán persze van még első-hátsó spoiler és hátul diffúzor is, az összképen azonban ez már mit sem változtat.

A szett egyébként akár darabonként is megvásárolható, üvegszálas műanyag, vagy karbon kivitelben, azok számára, akik már unalmasnak találták saját bejáratú Godzillájukat – ha szép nem is, extrémnek végül is extrém a szett. Na jó, és volt már példa widebody konverzióra eddig is, mondjuk az Axell Autótól – sokkal meggyőzőbb mondjuk az sem igazán volt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!