Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Még szinte ki sem hűlt a helye az idei Frankfurti Autószalon világpremierként bemutatott széria autóinak a pavilonokban, a tuningcégek már most támadásba lendültek. Az egyik legizgalmasabb újdonsághoz, a 2012-re datált Porsche 911-eshez a német Speedart készített terveket.

Bár a részleteket egyelőre titkolózás övezi, annyi már biztos, hogy motorikus, és optikai csomagot is gyártanak majd a sportautóhoz. Az SP91-R névre keresztelt programról több infó is kering: egyik verzió szerint 435 lóerőig húzza majd fel a gyárilag 350 pacis, 3.4 literes hathengerest, a másik forrás a Carrera S 3.8 literes blokkját hozza alapnak, ahol a tuning már 400 lóerőről indul, és mindössze kipufogótuning segítségével lesz 435 lovas. Idővel ez is kiderül.

Odakint impozáns aerodinamikai szett, valamint 21 colos, LSC-Forged garnitúra hozza a kötelezőt, a kasznit pedig utcai, és pályahasználatra is beállítható sport futómű segítségével húzzák közelebb a földhöz. Odabent minimális változtatások várhatók, bőr és alcantara kárpitok és bevonatok bevetésével.

Az autóról mindössze egy rajz formájában létező terv kering közkézen egyelőre, a cég azonban a november végi Essen Motor Show-ra tervezi a nagy debütálást – annyi biztos, hogy nem fognak addig unatkozni.