Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A meglehetősen szegényes előzetes infók és képek után, a Frankfurti Autószalonon teljes pompájában debütált a Hamann 6-os kabrióhoz készített csomagja. A különbség gyakorlatilag ég és föld.

Mindenekelőtt fény derült a motorháztető alatti – még készülőben lévő – extrákra: a gyári 407 lóerőt 510 pacira húzzák fel, mindehhez pedig négykéményes sport kipufogórendszer garantálja az akusztikus élvezeteket. További technkikai újítás a speciálisan ehhez a típushoz készített futómű, mely 30 mm-el csökkenti a hasmagasságot, sportosabb megjelenést, valamint jobb kezelhetőséget biztosítva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Felnik terén is bővült a kínálat: a korábban beharangozott sokküllős Design Edition Race mellett az egyrészes Anniversary EVO, valamint a titánium csavarokkal szerelt, matt fekete Edition Race „Anonized” garnitúra. Mindegyik opciót elől 9x21, hátul 11x21 colos méretben kínálják, köztük a legutóbbit 265/30Zr21 és 295/25ZR21-es abroncsméretekkel.

Az eddigi zéróhoz képest, az optika is jelentős változásokon ment keresztül. A kabrióhoz készített sportosító csomag, szolid, de mutatós körbespoilert, hátsó légterelőt, valamint ledes nappali fényt tartalmaz. Odabent gyakorlatilag minden lehetséges, a kedves vásárló szájíz szerint, bár hatos utastere alaphelyzetben is gyönyörű. A Frankfurtban kiállított darab logózott fejtámlákat és taposókat, valamint alumínium pedálokat és betéteket kapott.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!