Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A felső kategóriában utazó Anderson Germany a Porsche Panamerát vette kezelésbe. A Red Race Edition teljes körű pakkot kínál a négyüléses sportautóhoz, az eddigiektől kissé eltérő stílusban.

A motorikus upgrade maradt az alapoknál: a 4.8 literes V8-as vezérlésének módosítása, valamint a sport kipufogórendszer 85 lóerőt hozott a konyhára, a gyárilag fél ezres ménes így már inkább a 600 lóerőt közelíti.

Technikailag, állítható futómű, ület 40 mm-t a kasznin, a felniket pedig piros peremes, 10x22 colos könnyűfém garnitúrára cserélték, elől 265/30R22, hátul 295/25R22-es méretben. Külsőleg az autó új, nagy beömlőkkel és szellőzőkkel felvértezett, kihívóbb aerodinamikai szettet kapott, mint amit eddig a cégtől megszokhattunk. Mindez a vörös színnel kombinálva igazán sportos külsőt kölcsönöz a családi Porschének. A légterelők mellett ledes első és hátsó lámpákat felszereltek.

Odabent a karboné a főszerep: számos műszerfal elemet, köztük a kormányt is ezzel vonták be, továbbá egyedi varrásokkal díszített minőségi bőrözés is szerepel a repertoárban.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!