Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az utóbbi idők egyik legszebb Panamera átiratáról hullt le a lepel a ma kezdődött Frankfurti Autószalon alkalmából. A „Paragon” fedőnévre keresztelt konverziót a Hamann Motorsport jegyzi, és nem gyenge sportossággal vértezi fel a négyüléses Porsche-t.

A típushoz készített agresszív optika emberesen átszabott lökhárítókat, küszöböket, valamint hátsó szárnyat tartalmaz. A cég mérnökei számos új beömlővel és szellőzővel tettek még inkább a versenyautós feelingért, az így optimalizált hűtés és aerodinamika pedig a menetdinamikára is jótékony hatással van.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A motor nem okoz most sem csalódást, a 4.4 literes, ikerturbós erőforrás 670 lóerőt és 780 Nm-t produkál, ami 4.2 másodperces 100-ra gyorsulást tesz lehetővé és akár 300-al is száguldhat az ember fia. Ezek kordában tartására kerámia fékeket és erősített, narancssárga nyergeket szereltek fel.

Ugyanakkor, a motortérben végzett munkálatok nincsenek teljesen összhangban az über-extra megjelenéssel: egy kipufogóra és chiptuningra futotta, mely összesen 80 lóerőt és 120 Nm nyomatékot hozott a konyhára.

A megfelelő úttartásról elektronikusan ültetett futómű gondoskodik, felnik terén pedig fegyverszürke, „Unique Forged” garnitúra került felszerelésre, 22 colos méretben. Odabent alumínium pedálszett, valamint egyedi bőrözés jelenti a pluszt, de az egyedileg rendelhető kiegészítők tárháza gyakorlatilag a végtelenhez közelít.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!