Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Porsche tuning élvonalbeli képviselői közt helyet foglaló német TechArt, a Cayenne legfrissebb kiadásához rukkolt elő egy kellemes optikai csomaggal. A szett a jövő hónapban esedékes Frankfurti Autószalonon debütál majd, néhány előzetes képet azonban már most kiszivárogtattak.

A szolidabb, azonban pont kellő mértékben mutatós szett, három részből álló, beömlőkkel tagolt első lökhárítót, többfunkciós nappali fény, és fényszóró rendszert, küszöböket, diffúzoros hátsó elemet, valamint tetőszárnyat tartalmaz. Felnik terén a Formula fedőnevű garnitúrát ajánlják, 20-tól egészen 23 colos méretig.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az optika az idén bemutatott TechArt TA 058/T1 Cayenne Turbo teljesítménynövelő pakk vizuális kiegészítéseként készült. Az elsősorban chiptuning opciókkal operáló upgrade, a „Sport” gomb megnyomásával 60 lóerőt és 80 Nm-t ad hozzá a gyárilag 500 LE / 700 Nm-es pároshoz, 4.4 másodperces állórajtos százas sprintet, és 287 km/órás végsebességet garantálva. Az őszi autóshow-ra azonban e téren is meglepetéssel készülnek TechArték: itt debütál a TA 058/T2-es csomag, ami már 600 lóerőig, és 900 Nm nyomatékig húzza fe la Cayenne-t.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!