Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A VW konszern motorikus tuningjában méltán hírneves MTM az Audi A7 Sportback TDI verziójához rendelt hozzá még egy regimentnyi lóerőt. A német cég két lépésben tornázza feljebb a gyárilag sem piskóta, 245 LE / 500 Nm-es teljesítményt.

Mindkét változat kizárólag a vezérlés módosításán alapul, így árban is pontosan ugyanannyiba kerülnek a csomagok: szereléssel együtt 1,392 Euro fejében 285 lóerőre és 580 Nm-re, vagy 300 lóerőre, és 600 Nm nyomatékra húzható fel a dízel A7-es, a végsebességet pedig 263 km/órában limitálják. Az autó tudása így 10 lóerővel és 10 Nm-el marad el a szakmában mérvadó Abt verziójától, igaz, a kempteniek egy nagyobb teljesítményű turbót is bevetettek a végeredményhez.

Az MTM a kisebbik dízelhez, valamint a benzines V6-os aggregáthoz is kínál majd opciókat, ezek egyelőre még nem készültek el. Ami viszont már minden típushoz elérhető, a sport kipufogórendszer 2,600 Euróért, továbbá készülőben van a 20 colos Bimoto könnyűfém garnitúra, valamint egy új sport futómű is. A képeken tehát egyelőre egy szinte gyári kinézetű autóban gyönyörködhetünk...

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!