Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A BMW-guru AC Schnitzer jelképesnek mondható átalakításokkal jelentkezett a márka második legkisebb hobbiterepjárójához, a legújabb kiadású X3-hoz. A csomag még több ponton fejlesztés alatt áll, de az első kiegészítők már rendelhetők a típushoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Első körben, a 2.0 literes xDrive30d erőforrást húzták fel chiptuninggal 184-ről 218 lóerőre, de már készülőben van a nagyobbik dízel, továbbá a hathengeres benzines, 2.8i és 3.5i motorok programja is, melyeket év vége felé terveznek kiadni.

Optikailag mindössze egy jelzésértékű első toldatra, valamint egy tetőspoilerre futotta, továbbá krómcsíkot kaptak a küszöbök, és új Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!kipufogóvégek kerültek fel. Felnik terén már nagyobb a választék, a cég saját gyártmányú, 18, 19, 20 és 22 hüvelykes garnitúrái közül válogathatunk, melyekre sport futómű segítségével ültethető rá a kaszni.

Az utastér finomságait illetően, az új sportkormány még fejlesztés alatt áll, ami már biztosan rendelhető, egy regimentnyi alumínium kiegészítő, sport pedál szett és velúr taposók.