Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A BMW tuning biznisz egyik nagy öregjének számító Hamann Motorsport az új 6-os tető nélküli változatának esett neki. A célként kitűzött komplett csomag elkészítése az őszi Frankfurti Autószalonig már javában folyik, íme az első részletek!

A Laupheimben tevékenykedő cég, első körben saját felni garnitúráit kínálja a kabrióhoz. A 21 hüvelykes Design Edition Race „Anonized” fekete középpel és krómperemmel, vagy egyszínű ezüst, illetve matt fekete árnyalatban érhető el, ez utóbbi kettő már 20 colos méretben is.

Hogy jól is mutassanak a görgők a kocsi alatt, a futóművet progresszív rugók segítségével ültették meg, elől 30, hátul 25 mm-el. A Hamann a katalizátortól kiindulva saját logós, rozsdamentes acél kipufogórendszert is kínál az autóhoz, mely 4 db 90 mm-es végen kerestül kommunikál a külvilággal.

Odabent ezüst, vagy antracit szürke alupedálok, valamint Hamann emblémás taposók jelentik az extrát – egyelőre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


A szeptemberben esedékes, immáron 64. frankfurti seregszemléig még sok idő van hátra, a tervek szerint addigra sportos aerodinamikai szett is készül az autóhoz, és talán némi motorikus okosság is – meglepetés tehát lesz még bőven.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
WWW.HAMANN-MOTORSPORT.HU