Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Touareg tulajok továbbra sem pihentethetik pénztárcáikat, ha követni akarják a divatot, ugyanis újabb tuning-csomag láttam meg a napvilágot a közelmúltban. A német Hofele-Design csapott rá ezúttal a VW hobbi terepjárójára és mind külsőleg, mind belsőleg átfaragta azt.

A külső optika vadi új első lökhárítóban kezdődik, melynek mindkét oldalát LED-ek díszítik, ezen felül Hofele emblémás hűtőmaszk is jár a szetthez. A kerékíveket kiszélesítették, küszöbspoiler és diffúzoros hátsó spoiler került még a kocsira. Kipufogóvégből 2 fajtát ajánlanak a válogatósoknak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Felniből viszont számtalan áll rendelkezésre, 20-tól akár 22 colosig szerelhető.

A belső átalakításnál a talán már kisség elcsépelt fekete-fehér bőr kombinációt választották, viszont nagyon igényesen oldották meg. Ez a két szín borítja az üléseket, az ajtókat és a kartámaszokat, leheletnyi alumíniummal fűszerezve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Touareg II Royal GT 470 nevet kapó jármű egy egészen 80 km/h-ig szabályozható elektormos ültetőmodult is kapott, ami 40mm-t is képes engedni a hasmagasságon.

Motorikusan sem hagyták magukra a tuningőrülteket, a 240 lovat 275-re, az 500 Nm nyomatékot pedig 580-ra tornásszák fel jutalmul, ha őket választják. 100-ra 6,9 mp alatt gyorsul így a Hofele Tuareg, végre pedig 229 km/h-t tud.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!