Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Carlsson a legújabb generációs Mercedes SLK-t is célkeresztbe vette. Az eredmény egy teljes körűnek mondható csomag, mind a technikát, mind az optikát illetően, a cégre jellemző visszafogottabb, de mégis sportos stílusban.

Az új CGI aggregát mindkét verziójához készült egy kis okosítás, mégpedig a szokásos C-Tronic elektronikai tuning formájában. A kisebbik, SLK 200 CGI típust 181-ről 208, vagy 221 lóerősre húzták fel, a 250 CGI-t pedig egészen 236 lóerőig, a gyári 201-ről.

A sportosság égisze alatt a futóművet 30 mm-el ültették meg, a gyári felnik helyett pedig a Carlsson garnitúrái közül válogathatunk, 18-20 colos méretben. A végső simítást külsőleg az első és hátsó toldatokból, valamint küszöbökből álló aerodinamikai szett jelenti, mely elől egyedi mintázatú, rozsdamentes acél rácsozással, hátul pedig diffúzorral egészül ki. A csomagtér tetőre egy jelzés értékű, de leszorításban annál hasznosabb szárny is került.

A Carlsson az utasteret sem hagyta szó nélkül, az alapcsomag Nappa bőrrel újrahúzott üléseket, fejtámlákat és ajtópaneleket tartalmaz, mindezt pedig saját logós alupedálok, valamint sebességváltó gomb egészítik ki. Mindezen felül pedig igény szerint többféle alcantara, karbon és faberakás is választható.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!