Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Porsche Cayenne-tuningban az eddigiekben is élen járó Lumma Design, a legújabb kiadású verzióra is kivetette hálóját. A Cayenne II a cég fűszerezésében, mint CLR 558 GT élhet tovább, egy elsősorban optikai megoldásokkal operáló szettnek köszönhetően.

A robosztus SUV megjelenését agresszív szélesítő szett teszi még morcosabbá, mely újraszabott első- és hátsó lökhárítókat, sárvédőket, valamint küszöböket foglal magában. További extrát elől kétszer két ködlámpa, valamint ledes nappali fény személyében találunk, hátul pedig meglehetősen egyedi kialakítású, háromkéményes kipufogóvéget vetettek be, a szintén új elemként felkerült diffúzor közepén elhelyezve. A lámpák a gyáriak maradtak, igaz sötétített kivitelben, továbbá a motorháztetőt cserélték, egy szellőzőkkel ellátott karbon elemre.

Futómű terén, az elektromos rendszerrel ellátott verziókhoz ültető modult kínálnak, amivel a Lumma masszív, 295/30-as abroncsokba csomagolt, 22 hüvelykes felnijeire húzzák rá a kasznit.

Odabent alupedál szett, ledes megvilágítású küszöbdíszek, valamint bőr taposók és csomagtér szőnyeg jelenti a plusz opciókat. Motorilag (egyelőre?) nem nyúltak a terepjáróhoz, az egyedüli extrát e téren a sport kipufogórendszer jelenti.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!