Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Volkswagen konszern autóit előszeretettel átalakító JE Design legújabb munkája minden bizonnyal az apukák kedvence lenne, ha nem lenne piros. Ennek ellenére a Seat Ibiza ST Wagon egy igazán látványos családi kombinak sikerült.

A sportos külsőt egy első hátsó lökhárító, új hűtőrács, és egyedi küszöbök alapozzák meg. További látványelemként említhetjük még a futómű ültetést, és egy akár 18”-os felni garnitúrát is. Az autó belsejében sem hiányozhatnak az újdonságok: a megrendelő választhat magának bőr masszázs funkcióval megbolondított üléseket, valamint egy ergonómiailag tökélyre fejlesztett bőr kormányt.

A gyorsabb haladáshoz a teljesítményt is megpiszkálták egy kicsit. A motorháztető alatt dobogó 1.6 literes TDI aggregát gyári teljesítményéhez további 16 lóerőt és 32Nm nyomatékot izzadtak ki. A "félelmetes" végeredmény pedig bőven elég arra, hogy ne késsük le a csemeténk foci vagy balett edzéseit. A 121 lőerő, és 282Nm segítségével 10.2 másodperc alatt érhetjük el az áhított 100km/h-ás sebességet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!