Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legendás olasz autó specialista Novitec ismét munkához látott. Legújabb projektjük keretében pedig az Alfa Romeo jelenleg legdögösebb formával rendelkező üdvöskéjét, az Alfa Romeo 8C Spyder-t izmosították fel.

A teljesítménynővelő csomag lelke egy új turbó, ami igen kellemes hatással van a 4.7 literes, V8-as aggregát bioritmusára. Ennek, és számos apróbb változtatásnak köszönhetően pedig a gyári 450 lóerőt további 150-el gazdagították. Az igen impozáns lőerő adat, és az ehhez társuló 588 Nm-es nyomaték segítéségével a 8C spyder kevesebb, mint 3.9 másodperc alatt tudja le a 100km/h-ás sprintet, és akár 305km/h-ás végsebességre is képes.

Természetesen egy ilyen kaliberű cég a futóművet sem hagyhatta érintetlenül. A megfelelő kezelhetőség érdekben állítható magasságú sport futómű, valamint egy méretes, 255/30ZR21 és 315/25ZR22 abroncsokkal szerelt NA3-as felnigarnitúra került felszerelésre.

A fenti változtatások mellett választható még sport kipufogó rendszer, továbbá az utastér teljes bőrözése is, a megrendelő által kiválasztott színben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!