Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Mercedes specialista Lorinser, egy számára teljesen új piaci szegmenst kíván meghódítani. A történet úgy kezdődött, hogy az idei Shangai Auto kiállítás során sikerült értékesíteniük egyik igen magas árkategóriájú zászlóshajójukat, az S70-et. A koncepciójuk, ami egy S-osztályú Mercedes továbbfejlesztése, egészen pontosan 500 000 euróért talált új gazdára, egy Kínai üzletember személyében.

Az autó különlegessége, hogy a Lorinser nem kevesebb, mint 810 lőerősre teszi az autó teljesítményét, továbbá egy igen agresszív, de ugyanakkor nagyon ízléses külsőt is prezentáltak mellé. Az összhatás pedig a világ bármelyik felén megállja a helyét. A sikeres eladásnak köszönhetően a német tuning cég a közeljövőben további egyedi luxus kategóriás tuning autók eladását tervezi az ötéves tervek egyik nagy hazájába.

Már látom is a sötét jövőt, ahogy az egész világot elárasztják a kínai termékek - mondjuk ez már nem újdonság - és ahogy minden minőségi luxuscikket is majd csak Kínai piacra gyárt a világ másik része :D

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!