Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A luxuskategória kedvelői idén sem fognak hiányt szenvedni, hisz a Lubrinvest BMWay Design Kft. mára már állandó résztvevője a Carstyling Tuning Show-nak. Ki ne emlékezne az elmúlt években látott Lumma BMW-kre és a csillogó Breyton felnikre?

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Idén a cég, saját brandjét képviselve sorakoztatja fel autóit a kiállításon.
A Nerpel Individual Performance & Design olyan nagy neveket képvisel, mint a Lumma, a Breyton, a Carlsson, a PPI Design, a Speedart, Kicherer valamint a Kelleners.
A magas minőség és színvonal további tökéletesítése és magyar utakra optimalizálása minden igényes tulajdonos számára kompromisszummentes megoldásokat kínál.

A közel 150 négyzetméteres standot nem lesz nehéz megtalálni, hiszen négy olyan luxusautó fogal majd rajta helyet, melyeken az átalakítás mértéke vetekszik az autók új árával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A sort egy közel 600 lóerős M5-ös BMW nyitja, mely 12 centivel szélesebb a gyárinál, közel 4 másodperc alatt gyorsul százra és végsebessége 330 km / h.

Akik úgy gondolják, hogy az E60-as M5 nem tud újat mutatni, ezt meglátva - és az alatta helyet foglaló kipufogó rendszert meghallva - hamar megváltoztatják majd a véleményüket.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Mellette két X6-os kap helyet, két teljesen különböző optikával, kétszer 350 lóerővel és két szett 23" kerékkel. A Lumma egy teljesen új X6M design-t mutatott be idén a Genfi Autószalonon, melyet a Tuning Show látogatói saját szemeikkel csodálhatnak meg, mattfekete kivitelben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A főszerepet idén a világon eddig összesen két példányban elkészített Lumma CLR 750 kapja, amely nem más, mint egy 2010-es 750LXi új köntösben. Több, mint 400 lóerő, 22" kerekek és eszméletlen optika. A Nerpel Individual Performance & Design olyan formában prezentálja az autót, hogy megjelenéséből semmit nem veszít, sőt kiemeli annak minden eleganciáját és erejét.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A négy autócsoda mellett helyet kapnak a - készletről azonnal megvásárolható - nem mindennapi felnik is 17"-tól 23"-ig. A Breyton, a Carlsson és a Kelleners kerekei teljesen egyedülálló fellépést biztosítanak viselőinek, és a tévhitekkel ellentétben teljességgel megfizethetőek.

Végül szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani a cég Facebook oldalát, mivel a lájkolók között egy páros belépőt sorsolnak ki a Tuning Show-ra március 24-én.