A Tuning Show immár sokadik éve kerül megrendezésre, kiérdemelve ezzel a Közép-Kelet-Európa legnívósabb tuning rendezvénye címet. A kiállításon és vásáron sok régi és új kiállító között a Boombasstik mondhatni, már hagyományőrző módon idén is résztvevője lesz az eseménynek, rengeteg újdonsággal, szép lányokkal és új, eddig még nem látott demóautójukkal.

 

A standon a Boombasstik által forgalmazott márkák világába tekinthetnek be az érdeklődők, ahol helyi akciókkal, szaktanácsadással és rendelési lehetőséggel állnak rendelkezésükre, legyen szó hifiről, vagy tuningról. A látogatók többek között a következő neves cégek termékeiből válogathatnak:


Auto Style: A holland székhelyű cég világszerte ismert minőségi spoilereiről, tuning lámpáiról, belső kiegészítőiről. A kiállításon a készleten levő termékek a helyszínen megvásárolhatók.

Dectane: A tuning lámpák, DRL világítás és krómkiegészítők nagymestere. Termékeikkel igazán szép külsőt kölcsönözhetünk autónknak.

H&R: Prémium minőségű rugók és futóműszettekgyártója. Sok profi verseny hivatalos beszállítója, aki a versenyeken szerzett tapasztalatokat s szériaautókba készített termékeibe is hasznosítja.

Vogtland: Ültetőrugói ma már minden országban a minőséget és a megbízhatóságot jelentik. Ezt a minőséget a mérnöki lelkesedésés szakértelem hozta létre. Rugóikat különböző szélsőséges viszonyok között tesztelik.

Mervede: Az 1954 óta működő holland rugógyár a minőségi, sportos rugóiról híres. Rugóit, sport futómű szettjeit a világ többmint 35 országában forgalmazzák. Rugóik több, mint 1600 autótípusba kaphatók, nem beszélve a motorkerékpárok majd minden típusáról.

Omnicompetition: A TÜV-engedélyes Omni Competition nyomtávszélesítők, féktárcsák, fékbetétek és komplett rendszerek széles választéka. A nyomtávszélesítővel felszerelt autók optikailag kellemesebb megjelenést biztosítanak, és nem utolsósorban kanyarstabilitásuk is jobb lesz. Az autóspecifikus féktárcsák elérhetők hasított és/vagy fúrt kivitelben, a komplettrendszerek pedig 6 vagy 4 dugattyús féknyergekkel vásárolhatók meg. Az OmniCompetition rendszerekkel rövidebb féktávolság érhető el, és egyes típusok akárversenykörülmények között is megállják a helyüket.

TAROX: A TAR-OX fékbetétek, féktárcsák ésfékrendszerek kiemelkedő fékteljesítményt és biztonságot nyújtanak. A TAR-OX termékek használatával a nagyobb fékhatásnak köszönhetően autónk rövidebb távon áll meg ezzel is növelve a biztonságos vezetés élményét.

Isotta: Az Isotta évtizedes múltra tekint vissza autós kiegészítők gyártójaként. Az I.F.R.A. vállalat, amely az ISOTTA termékeket gyártja több mint másfél évtizede gyárt kormányokat IFRA márkanév alatt. AzI.F.R.A. név két piaci szegmensben is jól hangzik: az autófelszerelések piacán (ISOTTA márkanévvel) az egyik legnépszerűbb belső felszerelés-gyártójaként, másrészt a hajózási piacon, elsősorban vezető egyesült államokbeli hajógyártók beszállítójaként.



A kiállítás ideje alatt a Boombasstik minden megrendelttuning terméket 20% kedvezménnyel kínál a vásárlóknak, amit üzleteinkben is igénybe vehetnek. Lesz még ezenkívül fotózás a Boombasstik lányokkal, amit a www.boombasstik.hu oldalról tölthető majd le, és egyéb érdekes akciók. Ezért érdemes lesz meglátogatni a Boombasstik pavilont!

 

www.autohifituning.hu

www.boombasstik.hu

www.tuningbolt.hu

 

Boombasstik üzletek:

Boombasstik Pólus: Budapest XV. Szentmihályi út 131. tel.:+36 70 515 4041

Boombázis & Beszerelő műhely: Budapest XV. Gábor Áron u.142. tel.: +36 70 515 4042