Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Project Kahn háromdarabos kollekción mutatta be 2011-es elképzeléseit a Range Rover Sport modellhez. A neves brit cég külső és belső optikai változtatásokkal, valamint némi motortuninggal készülr az idei szezonra.

Az első lépcsőt a 3.0 TDV6 dízel aggregáttal szerelt Signature Edition képezi. A külcsínről új lökhárítók, hűtőrács és sárvédő-beömlők gondoskodnak, a felniket pedig 22 hüvelykes, Kahn RSL görgőkre cserélték. Odabent rozsdamentes acél küszöbléceket, egyedi első fejtámlákat, Kahn órákat és Swarovski berakásokat találunk. A plusz teljesítményről – és a kellően agresszív hangzásról – ezen a szinten mindössze egy négy kéményben végződő sport kipufogórendszer gondoskodik.

A következő fokozat már az RSE300 Cosworth erőforrással hajtott verziót veszi alapul, mely a Signature Editionnél megismert szetten túl ezüstszínűre fényezett tetőt, hátsó spoilert, valamint ledes nappali fényt tartalmaz. Felnik terén szintén 22 colos, RS Matte Pearl Grey garnitúrát találunk, motorilag pedig a Cosworth tuningja gondoskodik a plusz lóerőkről.

A legmagasabb szintet az RS600 jelenti, mely hatrészes, ledsorokkal alátámasztott bodykitet és egyedi felniket tartalmaz. Az utasteret minőségi bőrrel és varrással dobták fel, mely a kormányra és a váltógombra is kiterjed, továbbá az első verzióból ismert műszerfali változtatásokat is megtalálhatjuk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!