Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az MTM meglehetősen fapados első tuningja után a Senner Tuning is nekiveselkedett az új RS5 finomhangolásának. A hírnevét egyre inkább öregbítő német cég kiegészítői már inkább nevezhetők komplett csomagnak, persze még messze nem feszegetik ezek sem a típus határait.

Motorikusan 56 további lóerőt sikerült kihozni a 4.2 literes V8-asból, amit mindössze sport légszűrő- valamint kipufogórendszer fejlesztésével értek el. Az így 506 pacis aggregát 4.2 másodperces 100 km/órás sprintet tesz lehetővé, az ECU változtatásai pedig mindössze a maximális sebességhatárt tolták ki 280-ról 300 km/órára.

Az RS5 a jobb úttartás érdekében a Bilstein tízféleképpen állítható futóművét kapta, felnik terén pedig 20 hüvelykes könnyűfém garnitúrára esett a választás, elől 225/30, hátul 295/25-ös abroncsokkal.

Optikailag új hűtőrács, valamint némi karbonozás biztosítja a plusz sportosságot, igény szerint pedig az utastér is egyedi bőrözéssel, valamint karbon betétekkel bolondítható meg. A komplett pakk – az utasteret leszámítva – 18.900 Eurót kóstál.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!