Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Egyesült Államokban honos, mégis elsősorban német autók tuningjára szakosodott Vorsteiner ezúttal az X6-ost vette célkeresztbe. A BMW luxusterepjárójának M-es verziójához komplett optikai-aerodinamika szettet készítettek – túl sok emlékezetes vonás nélkül.

A kaliforniai cég ezúttal mindenesetre nem is a drasztikus átalakítások világát célozza meg, a karbon első toldat, motorháztető, hátsó szárny valamint diffúzor alkotta csomag szolidan, de mégis sportosabb hatást keltve illeszkedik az autó karakteréhez. Ugyanakkor, technikailag mindez csupa extrát jelent a gyári állapotokhoz képest: az első beömlők a fékeket, valamint az 555 lóerős V8-as turbómotort is hatékonyabban hűtik, szintén a jobb szellőzésért felel a motorháztető, a diffúzoron található nyílások pedig a hátsó dobokról vezetik el a hőterhelés egy részét.

A szetthez a cég saját 20 hüvelykes mono-block, könnyűfém garnitúráját ajánlja, de ha valaki más ízléssel rendelkezik, számos egyéb opció közül választhat a házon belüli kínálatában. A csomag bemutatására egy hangulatos videót is készítettek, az pedig itt alább élvezhető, akár HD minőségben is.