Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Lexus idén sem bízza a véletlenre a SEMA Show-n történő megjelenést. Összesen öt, egyedileg módosított hibrid, valamint egy igazán exkluzív koncepció, a CT 200h F-Sport került kiállításra standjukon, a jelenleg már javában dübörgő, las vegasi gigashow keretei között.

Lexus RX 450h - Paul Tolson, EST Styling

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A gyárilag is rendkívül impozáns megjelenésű két RX450h egyike az EST Styling munkája, mely Paul Tolson vezényletében egy elég durva szélesítő szettet applikált az SUV-re. Mindezt a Wald International sportcsomagjának elemeivel egészítették ki, majd speciális, „fekete gyémánt” fedőnévre hallgató fényezéssel látták el.

Air ride futómű, valamint elől 10x21, hátul 12x21 hüvelykes felnik kerültek az autó alá, és bár motortuningról nem esett szó, a Rotora hatdugattyús fékeit is bevetették, 14 colos lyuggatott tárcsákkal felszerelve.

Lexus GS 450h - 0-60 Magazine

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A neves magazin jó szokásához híven igen sportosra vette a figurát. Aerodinamikai szempontból a szedán komplett, karbon alapú verseny szettet kapott, mindezt a kasznin matt fehér fényezéssel, valamint matricázással dobták fel.

Felnik terén a Volk Racing verseny kerekeit kapta, 18x9.5 hüvelykes méretben, a Continental slick gumijaival, 275/35/18 méretben. Teljesítmény terén a Greddy titanium kipufogórendszere szolgáltat némi plusz lóerőt, a fékeket pedig a Brembo elől hat, hátul négydugattyús nyergekkel, valamint 14 és 13.6 hüvelykes tárcsákkal szerelt rendszerére cserélték.

Lexus HS 250h - VIP Auto Salon

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A HS 250h optikailag a Branew szolid aerodinamikai szettjét, valamint egyedi szürke/fekete fényezést kapott, technikai téren pedig szintén a Branew kipufogója került felszerelésre. A VIP névhez hűen egyedileg gyártott air ride rendszer, valamint egy garnitúrányi 20 colos, csilli-villi felni garnitúra illett a kocsi alá, ez utóbbi 225/35/20 és 255/30/20-as abroncsokkal szerelve.

Hasonlóan a többi kiállított darabhoz, a GS450h utastere is teljesen egyedi kialakítást kapott, ez esetben a VIP Auto Salon és a Top Stitch jóvoltából.


Lexus LS 600h L - VIP Auto Salon

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Sokkal szebben sikerült azonban a luxus szedán LS600h átalakítása. Az autóhoz remekül passzoló VIP stílus a WALD remekbeszabott aero csomagját tartalmazza, mindezt egyedi, aranybarna-metál fényezéssel tálalva.

Felnik terén szintén a WALD, Mahora M11c polír görgőire esett a választás, elől 21.x9.0, hátul 21x10 hüvelykes méretben, 245/35/21 és 285/30/21-es abroncsokkal szerelve. Technikailag a Brembo hatdugattyús, 15 colos tárcsákkal felvértezett fékrendszere, a Tube Systems kipufogója, és természetesen air ride futómű került a kocsi alá.

Lexus LS 600h L by Fox Marketing

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A felhozatal másik LS600-asát a Fox Marketing vette kezelésbe, kicsit más stílusban, mint a VIP Auto Salon. Az autó az Artisan Spirit – nem különösebben izgalmas – légterelő szettjét kapta, a kasztnit metál zöld, a felnik belsejét pedig bordó színűre fényezték.

Ez utóbbiak a Rotiform gyártmányai, elől 20x9.5, hátul 20x10.5 hüvelykes méretben, 255/35/22 és 265/35/20-as abroncsokkal. Futómű terén maradtak a gyári alkatrészek, azonban egy speciális kontrollert gyártottak hozzá, mellyel gombnyomásra 0 és 10 cm között változtatható a menetmagasság.

Lexus CT 200h F-Sport

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Gyári kialakítású, azonban így is nagyon mutatós darab a CT 200h F-Sport koncepció, melyet a cég először mutat be a nagyérdeműnek a tengerentúlon. 18 hüvelykes felnikkel, sport fékrendszerrel és állítható futóművel a felhozatal egyik legszebb darabját alkotja, a jövőben sorozatgyártásba is kerülő ötajtós. Az autót egyébként elsőként az ausztrál piacra gyártották, itt 2011-ben már elérhető is lesz a kereskedésekben.