Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Újabb nagy dobásra készül a Breyton és a Lumma magyarországi vezérképviseletét ellátó Lubrinvest BMWay Design Kft. Már a tavalyi évben is olyan autócsodákkal kápráztatta el a nézőközönséget, mint a Breyton spoilercsomaggal felvértezett, megnövelt lökettérfogatú BMW 3-as Coupe vagy a teljesen egyedi, egzotikus bőrkárpitozással rendelkező, 612 Lóerős Lumma CLR 550 R (Porsche Cayenne alapján).

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A fejlődés nem állhat meg és a BMW tuningolásban már nagy tapasztalatokkal rendelkező cég úgy döntött a 2009-es évben, hogy nyit más német prémium autómárkák tuningolása felé is. A 2010-es évtől a Lubrinvest BMWay Design Kft. már, mint a Mercedes tuningolásban élenjáró Carlsson, a Porsche átépítésekben jeleskedő Speedart és az Audikra szakosodott PPI importőreként is jegyezhető.
Annak érdekében, hogy a lóerők ,az érdekességek és a szemkápráztató felnik idén se hiányozzanak a standjukról, újabb autókülönlegességekkel és gyönyörű kerékgarnitúrákkal készülnek. Ízelítőül csak néhányat közülük: Lumma CLR X 650 GT (BMW X6 alapján); 350 Lóerős, 690 Nm nyomatékú biturbó diesel motorral, egyedi full-carbon motorháztetővel, 23”-os Lumma Racing III-as felnikkel, 12cm-es karosszéria szélesítéssel, Carbonbőr-alcantara borítású ergonómiailag átformált sportkormánnyal.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Lumma CLR X 530 White Edition (BMW X5 alapján); 22”-os Lumma Racing II white edition felnikkel, 10 cm-es karosszéria szélesítő spoilercsomaggal, légzőnyilással ellátott carbon-kevlár könnyített sport motorháztetővel, 3,5 cm-es ültetéssel és az elmaradhatatlan tuning motorral, amely ebben az esetben 335 Lóerő.
Hangorkán a javából: Hogyan lesz egy BMW-nek olyan hangja, amely versenyre kelhet a legkeményebb sportautókkal? Érdemes ellátogatni többször is a standhoz, hátha beindításra kerül az egyedi versenykipufogóval felvértezett Lumma BMW M5-ös (530 Lóerő, Végsebesség 325 km/h), amelyen elsőként mutatkozik be a szuperkönnyű, kimondottan az M-es autók részére fejlesztett Breyton GTSR M felni (10x20 col= 7,5 Kg).

Ejtsünk néhány szót a meseszép felnigarnitúrákról is. A standon az évtizedek óta BMW tuningolással foglalkozó Breyton cég összes terméke látható lesz. Nagy visszatérő a Breyton „zászlóshajó” felnije a Spirit II és III, amely vadonatúj dizájnnal hódít. A szintén teljesen új Breyton Race GTP pedig, igazi átmenetet képez a hagyományos felnik és a peremesek között!

A többi legyen meglepetés, tartogatnak még jó néhányat belőle.
A BMWay-Design weboldala