Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A világhírű német Hamann Motorsport legújabb munkája a Range Rover Sport luxusterepjárón alapul, melynek immáron második kiadását mutatják ba a nagyérdeműnek. A szolid brutalitással ötvözött csomag elsősorban optikailag ad hozzá az autó karakteréhez. némi technikai update mellett.

A szögletes formákkal ellátott, robosztus SUV-on inkább optikai, mint aerodinamikai funkciókat betöltő műanyag kiegészítők elsősorban újraszabott lökhárítókból, hűtőrácsból, sárvédő-szélesítésekből valamint karbon motorháztetőből állnak össze. A hátul középen kiválasztott kipufogó csupán választható opció, ahogyan a méretes 23 hüvelykes matt fekete keréktárcsák is.

Az elől 40, hátul 30 mm-el megültetett futómű mellett a Conqueror II teljesítmény terén is büszkélkedhet némi plusszal. Az 5.0 literes kompresszoros V8-as tudását 510-ről 560 lóerőre, a maximális nyomatékot pedig 625-ről 685 Nm-re tornázták fel, elsősorban elektronikai módosításoknak köszönhetően. Ugyanezek az adatok a 3.0 TDV6 esetén 280 lóerőben és 660 Nm-ben állapodtak meg.

Odabent, Hamann logós pedálok és szőnyegek, a tulajdonos választása szerint pedig karbon, vagy sötétszürke alumínium betétek kapnak helyet, de kérésre természetesen a komplett bőrözést is az igények szerint alakítják.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!