Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az egyik legősibb BMW tunerként számon tartott német AC Schnitzer, a gyár legújabb üdvöskéjéhez, az X1-eshez készített egy igen extenzív kiegészítő csomagot. A szett – több másik AC alkotással együtt – a Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyérdeműnek.

Az AC Schnitzer az X1-es háromféle dízel aggregátjához kínál opciókat. Az xDrive23d a 204 lóerős blokkból készít 240-et, míg az 1.8 és 2.0 literes erőforrásból 171 illetve 210 pacit sikerült kicsikarni. Mindezen túl, sport hátsó dob, valamint némi motortéri optika is a csomag része. A teljesítmény megfelelő kordában tartásához sport rugószett valamint toronymerevítő került beépítésre.

A meglehetősen szolidra sikeredett négyrészes légterelő szett elemei az aerodinamikai jellemzőkre is jótékony hatással vannak. Lökhárító toldatok, szemöldökök, küszöbök, valamint egy jelzésértékű hátsó szárny került az autóra, továbbá a motorháztetőt is felturbózták két szellőzőnyílással. Felnik terén a vadonatúj Type VIII 19 hüvelykes garnitúrát kínálják az X1-hez, ami fekete-króm kivitelében remekül passzol a designhoz. Természetesen emellett számos opció létezik még a cég kínálatában, 18-tól egészen a 20 hüvelykes méretig.

Az utastér sportos és fiatalos hangulatban került feldíszítésre, karbon és alumínium betétekkel, kézifékkel és pedálokkal. Mindezen túl velúr szőnyegek és többféle váltógomb közül választhatunk a cég kínálatában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!