Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Először tavaly augusztusban számoltunk a japán Wald International 'Black Bison' nevű be csomagjáról, mely akkor egy új C-osztályost alakított át Subarura. Azóta számos fekete bölény látott már napvilágot, és most sem kímélték az épp aktuális, W212-es E osztályos Mercit.

Azt hiszem, a képek magukért beszélnek, nem sokat hagytak az európai szemmel szépnek mondható autóból. Igyekeztek minden elemet felhasználni, ami az F&F stílushoz kapcsolódik, de attól tartok egy Mercedes esetében ez nem a legszerencsésebb választás. Az eltúlzott méretű, földig érő spoilerek, a fehér cápát megszégyenítő kopoltyúk, az ipari radiátorra hasonlító diffúzor és a hátsó szárny egyvelegére az egymásba csúsztatott dupla kipufogóvégek teszik fel a koronát. A Mahora felni a cég saját gyártmánya, 19-től 21 colos méretig áll rendelkezésre.

Egy szó, mint száz, jóindulattal is nagyon merészen mondható szépnek amit elkövettek, azonban mivel ez már nem az első próbálkozásuk ezen a vonalon, több, mint valószínű, hogy van rá igény bizonyos körökben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!