Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A neves német JE Design egy Seat Leonnal készül a november 28-án nyíló Essen Motor Show-ra. A diesel és a benzines motorokat kedvelőknek egyaránt kedvezni kívántak, hiszen mindkét fajtához kínálnak erősítést.

A TSFI esetében ez 211 helyett 270, a TDI-nél pedig 170 helyett 211 lóerőt jelent. A nyomaték sem maradt a régi, a benzines motornál 75-el 355-re, míg a dízelnél 30-al 380-ra emelkedett az érték. Mindezek segítségével előbbi 6.2, utóbbi 7.6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Figyelmeseknek bizonyára rögtön feltűnt, hogy az optikai szett egy az egyben egyezik a korábban bemutatott, Cuprához készült dizájnnal. Aki esetleg lusta lenne visszaolvasni, annak íme a lista: első toldat, küszöbök és a kifejezetten szépre sikerült hátsó rész került az autóra, nagy diffúzorral és 2 dupla kipufogóféggel. Ők sem hagyhatták ki előlről a LED-sort, ami már szinte kötelezően díszíti a nagyobb tuningcégek autóit.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egyéb módosítások is történtek, mint például a felfelé nyíló ajtók vagy a belső tér elég erőteljes bőrözése, valamint a 19 colos felnik, 35 mm-es ültetéssel. A teljes csomag ára nem kevesebb, mint 3.5 millió Forintba kerül átszámítva, amiért itthon akár egy másik Leont is kaphatunk, mondjuk az asszonynak.