Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Hasonlóan a tavaly őszi dömpinghez, gyakorlatilag most is hét nem telik már el, hogy ne hallhatnánk az európai autókat előszeretettel cifrázó Wald International nevét. A neves japán cég ezúttal a legfrissebb M5-öst vette kezelésbe, a végeredmény pedig nem is sikerült rosszul.

Annyi biztos, hogy a leheletfinom, de mégis ütős stílusjegyek alkalmazásával az ötös leginkább a Lexussal kezd rokonságot mutatni, azonban aki nem hithűen fanatikus márkarajongó, annak minden bizonnyal a legkevésbé sem lesz zavaró a sportos összeállítás. A szett szigorúan a gyárin alapuló, csak minimális változtatásokkal kiegészített első lökhárítót, mélyebbre húzott küszöböket, valamint egy diffúzorral ellátott hátsó lökőst tartalmaz. Mindezt egy aprócska hátsó légterelő, valamint a DTM kipufogórendszer 2x2-es rozsdamentes végződései egészítik ki.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Felnik terén a Wald saját, Mahora garnitúráját ajánlja, 19 vagy 20 hüvelykes méretben, a görgőkre pedig természetesen – amennyire csak lehet – a kasztnit is ráültették. A változtatások szinte minimálisak, a különbség az autók karakterében mégis ég és föld: valahol talán itt kezdődik a jól eltalált optikai tuning.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!