Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Porsche tuner Gemballa, korábbi GT600 AERO 3 kitjét a legújabb, 957-es Porsche Cayenne Turbo-hoz is hozzáigazította. A csomag nemcsak impozánsabb lett, de új elemeket is tartogat a SUV számára.

Ezek közül az egyik az új szín, mely Magic White néven rendelhető opciókén az autóhoz, mindemellett fekete designban tündöklő első lámpatestek, karbon ablakkeretek és kilincsek, valamint matt fekete hűtőrács és felnik kaptak helyet a csomagban. Az alap Sport 3 design kit elemei kisebb-nagyobb változtatásokkal, de lényegében hasonló designban lettek legyártva a 957-es Cayenne-hez is. További újításként GT-stílusú motorháztető került felszerelésre.

Motorilag teljesen maradt a már jól bevált recept: 600 lóerőig feltornázott teljesítmény, elektronikusan állítható menetmagasság és ültetés, sport kipufogórendszer, 22 hüvelykes felnik, valamint a Gemballa saját, nagyteljesítményű fékrendszere különbözteti meg a Gemballa alkotását a széria verzióktól.

Az utastér némi plusz karbon betétet és bőrözést kapott, valamint egy pár sportosabb ülést az első sorba. A kiegészítők ára egyelőre nem ismert, de bizonyára a Cayenne vevőkörének pénztárcáihoz lesz igazítva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!