Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Tuning Show 2009 egyik exkluzív látványosságát a rendezvény saját lowrider autója jelenti majd, melyet a német Car Art csapata készít, kifejezetten hazánkba, a rendezvény alkalmából. A napjában két alkalommal zajló bemutatót a legszerencsésebbek akár testközelből is átélhetik majd!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Három hónapos épülést követően, az elmúlt hét végére 99%-ban összeállt a Carstyling.hu Lowrider autója. Drezdai látogatásunk során kívül-belül megismerhettük a hatalmas fekete autót, melynek kasztniját a beépített profi show rendszer a létező összes irányban rendkívül könnyedén mozgatja. A látvány leírhatatlan, utasként pedig egyszerűen félelmetes: már nem kell sokat aludni, és mindenki élőben tekintheti meg, mit is alkottak a német kollegák.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Addig azonban a részleteket diszkréció mellett kell kezeljük, hiszen amellett, hogy az autóról, valamint az egész rendezvényről film készül egy kinti csatorna számára, az első közlés jogára a hírek szerint már egy német újság is lecsapott - a hivatalos debütálás pedig szigorúan a Carstyling.hu Tuning Show 2009 keretei között történik majd meg. Annyit azért tudni lehet, hogy az autó egy 1973-as Chevy Caprice alapjaira épült, mely a csomagtartóban található lowrider szett mellett kompletten új, bőrözött utasteret, valamint - a hátsó ülés helyére - egy hangerőre sem gyenge hifi beépítést is kapott.

A Lowrider bemutatókra a rendezvény mindhárom napján két alkalommal, a Fuel színpada előtt kerül majd sor, a show keretei között pedig a közönség soraiból is többen kipróbálhatják majd, milyen érzés is egy ilyen autóban ülni, működés közben. Ízelítőnek addig is itt van néhány kémfotó, életnagyságban pedig Április 11-13. között, Budapesten a Hungexpón, szezonnyitó rendezvényünk keretei között!