A Carstyling.hu Tuning Show 2009 zászlóshajójaként, napjaink egyik legkeményebb sportautójára, az Audi R8-ra esett a választás, a világhírű német tuner Abt Sportsline prezentálásában. A sportautó mellett pedig természetesen számos munkájuk kerül bemutatásra még rendezvényünkön, a hazai képviseletnek köszönhetően.

Abt Sportsline Audi R8


A cég által megálmodott tuning csomag megalkuvások nélkül teszi fel azt a bizonyos pontot az i-re. A szépészeti-aerodinamikai beavatkozások komplett új első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, újradefiniált oldalsó beömlőkből, valamint egy hátsó szárnyból állnak össze, felnik terén pedig a BR fedőnevű garnitúra került az autóra, 20 colos, elől 9, hátul pedig 11 inch széles tárcsák személyében. Az Abt saját gátlói és rugói segítségével ültette a kasznit, továbbá a fékrendszer cseréjét is házon belül oldották meg: mindennek eredményeként 380 mm-es féktárcsák villannak elő a küllők mögül.
Ismerd meg az autót közelebbről!

Abt Sportsline Audi Q5


Európa legnagyobb tuning kiállítása, a nem is olyan régen lezajlott Essen Motor Show egyik nagy durranását jelentette az Abt Sportsline audi Q5-höz készített verziója, mely szintén elhoznak hazánkba idén húsvétkor. Az optikailag teljes mértékben felgyúrt luxusterepjáró nem csak szép, de erős is: ahogy a nagytestvér Q7-re épülő AS7 esetén, úgy a Q5-nél is az „S” a „SUV” szóban „különösen sportosat” jelent. A legerősebb, 3.0 TDI verzió az ABT Power S-sel 310 lóerő és 610 Nm maximális forgatónyomaték leadására képes, melyhez természetesen a futóművet és a fékeket is hozzáigazították.
Ismerd meg az autót közelebbről!

Abt Sportsline Volkswagen Scirocco


Napjaink egyig legkedveltebb tuning alanya, az új Volkswagen Scirocco nem hiányozhat az Abt Sportsline palettájából sem. A teljes körű tuning csomag optikai kiegészítői külsőleg összetéveszthetetlenül markánssá teszik a kompakt sportcoupét, melyhez akár 20 hüvelykes méretben rendelhetők a cég extravagáns felni garnitúrái. Technikailag típusra gyártott, ültetett futómű, fékrendszer, és négycsöves komplett kipufogórendszer tartozik a Sciroccohoz, valamint természetesen a szintén nem gyenge motortuning sem maradhat el!
Ismerd meg az autót közelebbről!

Mindez pedig természetesen csak egy ízelítő az Abt Sportsline Hungary áprilisi felhozatalából: a cég az előrejelzések szerint nem kevesebb, mint 14 demóautóval, és rekordméretű, 600 négyzetméteres standdal vesz részt az idei Carstyling.hu Tuning Show-n, április 11-13-án, Budapesten , a Hungexpón!