Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Porsche specialista TechArt ismét villantott egyet. Legújabb projektjük a hamarosan rajtoló Genfi Autószalon mezőnyét gazdagítja majd: a német csapat a diesel erőforrással szerelt Porsche Cayenne-hez készített látványos optikai csomagot. A Cayenne Diesel Tuning elnevezés azonban kicsit sántít, hiszen a teljesítmény változatlanul hagyása mellett az optikai csomag akár egy benzines változatra is ráhúzható lenne.

A TechArt Cayenne agresszívebb és sportosabb külsejét egy teljes körű optikai csomagnak köszönheti. A legszembetűnőbb változások között lehet megemlíteni az egyedi tervezésű első lökhárítót, az új küszöböket, a diszkrét tetőszárnyat, és a diffozorral szerelt hátsó lökhárítót. Látvány tekintetében arra a bizonyos „i”-re elől 21”, hátul pedig 22”-os Formula alufelni garnitúra, valamint némi ültetés teszi fel a pontot.

Utolsó simításként néhány belső kiegészítővel is megspékelték a tuning csomagot, többek között sportkormány, valamint alumínium kiegészítők segítségével varázsolták egyedibbé a belsőteret.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!