A Cargraphic neve talán nem cseng annyira ismerősen, mint más nagy Posche tunereké, azonban munkáságuk nem kevésbé kiemelkedő ahhoz, hogy helyet kapjon mellettük. Legújabb koncepciójukhoz ihletet az alapítók Michael és Tomas Schnarr első Porsche-ja, egy 1982-es 911-es adott. Az autó azzal a nem titkolt céllal épült, hogy az idén Stuttgart-ban március 13-15 között megrendezésre kerülő Retro Classics elvevezésű kiállítás egyik fénypontja legyen.

Az autó egy 204 lóerős 3.0 literes boxermotorral szerelt 911 “G Type”. A német Porche guru igen alapos átalakítás után egészen 285 lóerőre izmosította a legendás éményautót. A végeredményhez természetesen számos módosítást kellett végrehajtani: a 3,6 literes motorról származó befecskendezés és vezérlés, egy G50-es váltó, komplett sport kipufogó rendszer és egy RUF-CTR olajhűtő került beszerelésre.

A megnövekedett teljesítmény mellé természetesen új erősített futóművel és toronymerevítőkkel is ellátták az autót, mindezen túl teljes bukócsövezés teszi bzitonságossá a száguldozást.

Végső simításként egy saját tervezésű, elöl 8.5” hátul pedig 10” széles, 18” átmérőjű felni garnitúra, valamint egy, az 1985-ben igazi nagyágyú tunernek számító RUF Automotive által készített aerodinamikai csomag.