Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A svájci Sportec - kissé lemaradva az európai vetélytársak mögött – az új Sciroccót vette górcső alá, egy gyengének nem mondható motortuning csomag erejéig. Alapul a 2.0 TSI aggregáttal szerelt, gyárilag 200 lóerőt produkáló típust választották, melyet 240-től egészen 350 lóerőig piszkálnak fel – az ügyfél igényei szerint.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A választott opcióktól függően, természetesen a nyomaték sem marad érintetlenül: 280-tól akár egészen 480 Nm-ig préselhetjük magunkat az ülésbe kigyorsításkor. A motorikus módosítások lelkét a gyári kompresszor tuningja, chiptuning, valamint sport kipufogórendszer hármasa alkotja. Mindezen túl 35 mm-es ültetésű sport futómű, valamint 245/30-as minőségi abroncsokkal ellátott, 20 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak a megfelelő kezelhetőségről.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Nem szenved hiányt az optika sem, igaz csak a beltérben: karbon motortakaró és utastér elemek, valamint Sportec logós szőnyegek kerültek az autóba. Kívülről mindössze némi sportcsík hirdeti, hogy itt bizony nem egy mindennapi Fauvéról van szó. A matricázás azonban vélhetően nem a csomag része.