Novemberben indult játékunk is végéhez ért. A játékban mindenki automatikusan nevezett, aki a megjelölt időszakban feltöltötte autója képét oldalunkra.

A szerencse pedig Mendyk Zsoltnak, alias Hagá-nak kedvezett, akinek citromsárga Ibizájában remélhetőleg már a héten bent figyel majd a Simoni Racing pedálszett, melyet a szegedi Master Tuning ajánlott fel.

GRATULÁLUNK!


A nagy érdeklődésnek, és a nagy számú feltöltésnek pedig külön örömet okoztatok nekünk :) Összesen 99 autó képével gazdagodtunk Nektek köszönhetően, ezek közül pedig 79 db szerepel a user autók között, tehát viszonylag nagy százalékban írtatok némi infót is kedvenceitekről.

Következő játékunkat már az új esztendőben indítjuk el, de addig is sok meglepetést találtok majd nálunk. Ennek egyik része lesz a hamarosan ismét megújuló oldal, amely remélhetőleg még hasznosabb és érdekesebb lesz Számotokra. Jelenleg is gőzerővel dolgozunk rajta ;)

Mindenképpen érdemes lesz tehát visszanézni, és reméljük a későbbiekben még sokatok autóját viszontláthatjuk a carStyling.hu-n!