Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A nürnbergi A.R.T Tuning a Mercedes szabadidő-autójához jelentkezett teljes körű tuning csomaggal, melyet a hangzatos „Mammut” névvel látott el. Az őskori ormányossal rokonságot leginkább a robosztus megjelenéssel mutató optikai szettet számos egyedi megoldás teszi érdekessé, ugyanakkor a technikai paramétereket sem hanyagolták el a művész urak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az átdolgozott lökhárítókból, kiszélesített sárvédő-elemekből és hátsó légterelőből álló kitthez új hűtőrács, valamint fénytechnikai opciók armadája jár. Az A.R.T saját bixenon rendszerrel szerelt első lámpái alatt oldalanként három kiegészítő lámpa foglal helyet, nappali fény, ködlámpa, valamint parkolófény funkciókkal. A küszöbökön LED fénysor figyel, a beszállást megkönnyítendő, a hátsó sárvédők nyílásai mögül pedig szintén led fény villan fel, minden ajtónyitás alkalmával. Hogy az autó hátulja se maradjon ki a szórásból, a tetőszárnyon szintén ezzel a technikával készült féklámpát találunk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A plusz pacikról négyvégződéses sport kipufogórendszer, a CDI verziókhoz pedig 20% teljesítménytöbbletet realizáló chiptuning gondoskodik, a hírek szerint azonban hamarosan a benzines aggregátok is megkapják a magukét. Futómű terén az A.R.T elektronikus rendszere került felszerelésre, mely alaphelyzetben is 35 mm-t ültet a kasznin, és egészen 60 mm-ig süllyeszthető. A gyári görgők helyére 22 hüvelykes monoART1 könnyűfém felnik kerültek a merga színére fújva, 315/30R22-es abroncsokkal.

Odabent ergonómikus kialakítású kormány, valamint bőr, fa, vagy karbon berakások teszik sportosabbá a művészi mamutot.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!