Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A JobDesign VIP stílusban épített CL 550-ese után, újabb luxus Mercedes esett áldozatul Japán egyik tuningcégének, ezúttal a VITT Performance-nek. Az impozáns szélesítő szett a márka zászlóshajójaként ismert új CL-osztályost célozza meg, egy sor optikai módosítással párosítva. Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


Az üvegszálas és karbon alapanyagból is készülő csomag teljesen átdolgozott első és hátsó lökhárítót, küszöböket, sárvédő-szélesítéseket, valamint opcionálisan, egy kiömlőkkel tarkított motorháztetőt foglal magában.


További újdonság a szetthez passzoló mutatós króm garnitúra, mely 20-22 colos méretben, valamint kétféle designban érhető el. Futómű terén továbbá sport rugók, és megerősített fékrendszer került az autó alá, amit minden bizonnyal nem a szintén új, sport kipufogórendszer által nyújtott temérdek plusz lóerő indokol.


A cég számos kiegészítőt kínál az utastér megvadítására is. Sportkormányt, váltógombot, egyedi bőrözést és szőnyegeket tudhat magáénak minden vásárló, aki elmondhatja, hogy mindent VITT. A komplett szett ára 2 millió Yen-nél kezdődik (kb. 4 millió HUF).