Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Azon türelmetlenek számára, akik nem tudnak várni, míg a Nissan kihozza saját könnyített kasznis V-Spec változatát a GT-R-hez, a Zele karbon kiegészítőkből álló csomagja jelenthet némi gyógyírt. A japán tuningcég gőzerővel készül a SEMA Show-ra, ahová – többek között – a már tetőtől talpig felöltöztetett sportautóval érkezik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Zele szettjéről először idén tavasszal lehetett hallani, a nagy debütálást azonban a Las Vegas-i kiállításra időzítették. A csomag új lökhárítókból, koptatóból, sárvédőívekből és küszöbökből áll össze, további kiegészítésként hűtőrács, kiömlők, valamint egy új tanksapka alkotja a felhozatalt. A dolog szépsége pedig, hogy az elemek egytől-egyig karbonból készültek, az előrejelzések szerint pedig ez még közel sem a végleges lista: a cég egy teljesen új, az említettnél is könnyebb alkatrészekből álló szetten is dolgozik (Zele Complete Edition), mely csak a jövő évi Tokiói Autószalonon mutatkozik majd be.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A hagyományszerűen, narancssárgába öltöztetett demóautót a Rays kovácsolt felnijeivel szerelték fel, valamintnémi elektronikai tuningot is kínálnak a GT-R-hez. Az okos kis szerkezet feloldja a gyárilag 180 km/h-ra korlátozott végsebesség-limitet, valamint összehangolja a motor működését a szintén a típushoz ajánlott új, titánium kipufogórendszerrel.