Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A kifejezetten BMW, Mercedes és Porsche tuningra specializálódott, kaliforniai székhelyű Vorsteiner munkásságára már két alkalommal is kitértünk rovatunkban. A propelleres márka súlycsökkentett M3-asa, valamint a Fekete Özvegy AMG után pedig épp itt az ideje látnunk valamit a harmadik márkából is. Az áldozat neve: 997 V-GT Coupe.

A karbon-varázslat ez alkalommal is jó pár felesleges kilót faragott le a kezelésbe vett autó tömegéből. Pontos adat ugyan nincs, annyi viszont biztos, hogy a 997-es újraszabott első lökhárítója, valamint a hátsó diffúzor is a kockamintás anyagból készült. További érdekesség az első lökhárító felett kialakított új légbeömlő, mely odabent természetesen karbonból készült légelvezetőben folytatódik, míg a kiáramlásról a hátsó lökhárítóba vágott kiömlők gondoskodnak.

A szett mellé a cég saját, egyedi dizájnú, kovácsolt alumínium felni garnitúráját ajánlja, mely amellett, hogy háromrészes és ötküllős, 19-22 hüvelykes méretekben elérhető, 8-13” szélesség mellett. Miheztartás végett pedig a csomaghoz tartozik még egy pár Vorsteiner logós díszléc is, hogy mindenki láthassa, mi a szitu.