Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A VW konszern gépein előszeretettel munkálkodó német JE Design immáron ötödik elképzelésével jelentkezik a SEAT sportos egyterűjéhez. A legújabb szett gyakorlatilag egy korábbi csomag, a még 2005-ben bemutatott Leon 1P ráncfelvarrása, a manapság dívó trendeknek megfelelően.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Így az sem véletlen, hogy a demóautó divatos fehér és fekete színekben pompázik, a JE Design mindemellett ahová csak lehet, karbon hatású fóliát kínál, többféle árnyalatban. Az első lökhárító maradt a régi forma, azonban a beömlőket már az Audikban használatos nappali fénnyel is megbolondították – hol volt ez még ugye 2005-ben. Az első traktus továbbá jel nélküli hűtőrácsot, a fényszórókra pedig szemöldököket kapott.

A küszöbök szinte nem is változtak, a hátsó toldat viszont annál inkább: a már nem annyira trendi középső kivezetés helyett két dupla 90-es kályhacsőnek csináltak helyet, mindemellett formailag is impozánsabbá tették az elemet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A felni garnitúra maradt a 19 colos Multispoke, azonban a legújabb, matt fekete kivitelben, mely remekül passzol az összképbe. A tárcsák mögött 4-dugattyús fékek, valamint egy állítható futómű foglalnak helyet, utóbbi 35-65 mm közötti ültetést tesz lehetővé, bevállalástól függően.

A motorháztető alatt maradt továbbra is a jól bevált chiptuning, mely 36 pacival és 85 Nm-el mérgesíti fel a gyári 140 lóerős 320 Nm-es aggregátot.